Премини към основното съдържание

ПОРЪЧКА

Поръчка на продукти TODDIS може да направите след като изберете размер и/или друга характеристика на даден артилул и го добавите във вашата количка.

От вашата количка вие може да финализирате поръчката си като като изберете метод на доставка и продължите към секция „Поръчка“, където трябва да въведете задължителните полета отбелязани с “ * “ относно информация за доставката.

Ако желаете поръчаните от вас стоки да се доставят до офис на куриера – попълнете наименованието и адреса на офиса в полето „Бележки към поръчката“ в секция „Поръчка“.


ПЛАЩАНЕ

Онлайн магазин TODDIS.EU дава възможност на клиентите си да изберат между три метода на плащане – чрез наложен платеж (плащане на куриера при получаване на стоката), чрез PayPal (сигурна онлайн система за разплащане с дебитни или кредитни карти) или чрез превод по банков път по сметката на фирмата:

1. Наложен платеж

В сецкия „Поръчка“ Потребителят избира опцията за плащане чрез наложен платеж. Заплаща определената сума на посочен от него адрес при доставка от куриер. Купувачът трябва да заплати цената на поръчаните артикули и цената за доставката.

2. PayPal

При изборa на този метод за плащане Потребителят ще бъде прехвърлен към онлайн системата за разплащане на PayPal, където да въведе своите потребителски данни и да направи онлайн разплащане чрез дебитна или кредитна карта.

3. Директен банков превод

Направете плащането по банковата ни сметка. В сецкия „Поръчка“ Потребителят избира опцията за плщане чрез директен банков превод. Моля използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката – ID/, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена, след получено плащане по банковата ни сметка.

При плащане чрез Наложен платеж, купувачът предава на куриера сума, равна на общата дължима сума, което се отбелязва в талона за приемо-предаване (удостоверяващ предаването на стоката от куриера към клиента), който служи за разписка. С подписването на талона за приемо-предаване, клиентът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на ДРУЖЕСТВОТО сумата, представляваща продажната цена на доставената поръчка.

Плащането по т.1 и т.3 се извършва в български лева. Плащането по т.2 се извършва в евро, като системата на онлайн магазина автоматично конвертира стойноста от лева в евро.


ДОСТАВКА

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от купувача личен адрес на стойност 7.5 лв. или до офис на куриера на стойност 6 лв. в период от 1 до 5 работни дни.

Доставяме и международно с Българси пощи . При доставката получателят подписва стокова разписка за приемо-предаване, която удостоверява точното изпълнение на поръчката.

При извънредни обстоятелства TODDIS си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира потребителя.