Онлайн магазин за поръчка на ученически униформи.

   +359 876 741 377   гр. София

ПОРЪЧКА

Поръчка на продукти TODDIS може да направите след като изберете размер и/или друга характеристика на даден артилул и го добавите във вашата количка.

От вашата количка вие може да финализирате поръчката си като като преминете към секция „Поръчка“ с натискането на бутон „Приключване на поръчката“. Там е необходимо да въведете задължителните полета отбелязани с “ * “ относно информация за доставката.

Преди да приключите вашата поръчка задължително трябва да изчислите цената на доставката с натискането на синия бутон „Изчисли цена за доставка“. След като въведете коректни данни за доставка (личен адрес, офис на ЕКОНТ) цената на доставката се калкулира автоматично на база на броя артикули във вашата количка. TODDIS не носи отговорност за въведени грешни данни от Потребителя, което може да доведе до допълнителни разходи по разпореждания за промяна на адреса на доставка (разходите са за сметка на Потребителя/получателя).

ПЛАЩАНЕ

Онлайн магазин TODDIS.EU дава възможност на клиентите си да изберат между три метода на плащане – чрез наложен платеж (плащане на куриера при получаване на стоката), чрез EcontPay (онлайн система за разплащане с дебитни или кредитни карти на ЕКОНТ) или чрез превод по банков път по сметката на фирмата:

1. Наложен платеж

В секция „Поръчка“ Потребителят избира опцията за плащане чрез наложен платеж. Заплаща определената сума на посочен от него адрес при доставка от куриер. Купувачът трябва да заплати цената на поръчаните артикули и цената за доставката, като тук автоматично се начислява и комисионна за наложен платеж на база % от стойността на поръчката.

2. EcontPay

При изборa на този метод за плащане Потребителят ще бъде прехвърлен към онлайн системата за разплащане с карта на ЕКОНТ. Само след като направите плащането с вашата карта, поръчката ви ще бъде регистрирана при нас.
Сумата от картата ВИ се плаща директно към ЕКОНТ, като при получаване на вашата поръчка последнят прехвърлят съответната сума към ТОДИС. Ако решите да не вземете някои от продуктите от поръчката си, то ЕКОНТ ще върнат сумата за съответния продукт обратно към вашата карта, с която сте направили плащане.

3. Директен банков превод

Направете плащането по банковата ни сметка. В секция „Поръчка“ Потребителят избира опцията за плщане чрез директен банков превод. Моля използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката – ID/, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена, след получено плащане по банковата ни сметка.

При плащане чрез Наложен платеж, купувачът предава на куриера сума, равна на общата дължима сума, което се отбелязва в талона за приемо-предаване (удостоверяващ предаването на стоката от куриера към клиента), който служи за разписка. Смарт Тодис ООД има сключено споразумение с ЕКОНТ за Онлайн продажби с наложен платеж без касов апарат (което означава, че Клиентът получава касова бележка за получените изделия директно от ЕКОНТ). С подписването на талона за приемо-предаване, клиентът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на TODDIS сумата, представляваща продажната цена на доставената поръчка.

Плащането по т.1 и т.3 се извършва в български лева. Плащането по т.2 се извършва в евро, като системата на онлайн магазина автоматично конвертира стойноста от лева в евро.


ДОСТАВКА

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от купувача личен адрес или офис на ЕКОНТ, като стойността на доставката се изчилява автоматично при приключване на поръчката, а Клиентът ползва отстъпките на Смарт Тодис ООД за доставка с ЕКОНТ. Доставките се извършват в периода от 1 до 5 работни дни.

Доставяме и международно с Българси пощи. При доставката получателят подписва стокова разписка за приемо-предаване, която удостоверява точното изпълнение на поръчката.

При извънредни обстоятелства TODDIS си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира потребителя.

При забава над 7 дни от страна на клиента да получи и плати своя вече направена поръчка за офис на ЕКОНТ, тя автоматично се връща към изпращача – Смарт Тодис ООД. Дружеството е длъжно да плати доставката на неприетата поръчка и съответно тя ще бъде начислена повторно към клиента при последваща поръчка.

© Смарт ТОДИС ООД 2024. Всички права запазени.

Затвори