Онлайн магазин за поръчка на ученически униформи.

   +359 876 741 377   гр. София

Връщане и замяна на стоки

Ако случайно се окаже, че сте сгрешили с избора на точен размер или решите да замените вече закупено изделие ние безпроблемно ще ви съдействаме за да направим замяната.

На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, клиент има право да върне стоките, поръчани от toddis.eu в рамките на 7 работни дни от датата на доставката на изделието. За да бъде приет върнатият артикул е нужно:

1. Обадете ни се или изпратете мейл на: online@toddis.eu, в който да посочите номера на поръчката, името на върнатия/те артикул/и и да уточните начина на връщане на съответната сума и ако е нужно да посочите IBAN;

2. Изпратете изделието на TODDIS по куриер до гр. София, офис ЕКОНТ – Симеоново, за Смарт Тодис ООД, тел. 0885 898 600.

Следва да получим изделието с неговите оригинални етикети, без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин и при съблюдаване на всички други условия на член 55 от ЗЗП, заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на изделието и опаковката му в тяхната цялост без следи от употреба, повреда или третиране. В случай, че е била издадена фактура, е необходимо и фактурата да бъде върната заедно с изделието.

При неизпълнение на тези условия ние от TODDIS си запазваме правото да откажем приемане на върната стока и съответно да не възстановим платената сума от Потребителя.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

Разходите за куриер по получаване и връщане на продукта са за сметка на клиента.

TODDIS ще Ви възстанови заплатената сума възможно най-бързо и не по-късно от 30 дни след получаване на стоката обратно. Връщането на парите става по банков път, на посочена от клиента банкова сметка (IBAN).

Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

© Смарт ТОДИС ООД 2024. Всички права запазени.

Затвори